ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ
  "АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ"
 +38 (095) 041-41-13
 +38 (093) 488-88-22
e-mail: office@alc-kr.com.ua
 
Четвер, 19 березня 2015 16:33

ЯК ПЕРЕМОГТИ В БОРОТЬБІ З СУСІДАМИ

     Адвокат ЮРИДИЧНОЇ КОМПАНІЇ «АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ» Роман Попов захистив право громадян у Апеляційному суді Кіровоградської області щодо усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою та знесення самовільної прибудови. Дякуючи досвіду адвоката у таких справах та сумлінній позиції суддів апеляційного суду Фомічова С.Є., Голованя А.М. та Письменного О.А., відтепер право клієнтів на безперешкодне користування землями загального користування відновлено.

     Адвокат Попов Р. зазначає, що ще навесні минулого року нова сусідка його клієнта, що набула частину житлового будинку на підставі договору дарування, у дворі, на землях загального користування, почала незаконно будувати прибудову до свого житла. Дане будівництво і сама прибудова, а також поставлені паркани практично унеможливили користування житлом його клієнту. Необхідно було пройти крізь рік судових «тяганин», призначити декілька перевірок, дві судові експертизи, пройти дві судові інстанції щоб відновити порушені права клієнта.

     Загалом справа не є складною у розумінні матеріального права, однак процесуально було не просто. Справа в тім, що відповідачка є журналістом одного з відомих видань Кіровоградщини і вирішила, що якщо справі надати резонансу і публічного висвітлення то Закон стане на її боці. Однак, як бачимо, це не так. Варто зазначити, що дана справа стала підставою для порушення двох сфальсифікованих кримінальних проваджень на учасників справи, відповідач подавала куди тільки можна скарги і заяви про те, що її били, погрожували її життю, завдавали шкоди майну, майже не мордували і не зживали з світу. Відповідачка в своїх скаргах зазначала, що всі ці дії проти неї були здійснені за участі адвоката, звісно, що такі безглузді заяви не знайшли об’єктивного підтвердження у співробітників правоохоронних органів.

     У ході судових засідань з боку відповідачки прийшлось витерпіти чимало образ, погроз у свою сторону, вимушених сліз та відвертої брехні. Але досягнута мета на користь клієнта, на думку Адвоката Попова Р., завжди нівелює та виправдовує такі негативні обставини.

     Однак, пройти судові інстанції по справі – це ще не довести її до кінця. По переду нас чекає «цікава» процедура виконання рішення суду. Матеріали судової справи, як зазначає адвокат, вже передані партнеру ЮРИДИЧНОЇ КОМПАНІЇ «АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ» Антону Антоновичу, що професійно займається супроводженням виконання рішень суду. Його досвід у виконавчому провадженні та чітка галузева позиція у цьому напрямку доведуть справу до логічного завершення.

     Ми досягаємо успіху, адже ми працюємо в команді!

Прес-центр

Юридичної компанії «Альфа Лекс Консалтинг»

Оцініть матеріал!
(2 голосів)
  • Детальніше в цій категорії: « ЗЕМЛЮ ПОВЕРНУЛИ ГРОМАДЯНАМ

     Головна | Практики |Індустрії | Земельні аукціони | Допомога адвоката | Блог | Новини компанії | Контакти

    Даний інформаційний ресурс (www.alc-kr.com.ua), вся інформація і результати інтелектуальної діяльності, які розміщені на ресурсі, перебувають під захистом міжнародного права та законодавства України. Незаконні дії з інформацією та результатами інтелектуальної діяльності тягне за собою відповідальність. Вся інформація, розміщена на ресурсі не є юридичною консультацією. Коментарі, статті, висновків, опубліковані юристами є їхньою особистою думкою і можуть не співпадати з думкою ТОВ «ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ« АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ».

    © ТОВ «ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ« АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ». 2015-2021. Всі права захищені.