ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ
  "АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ"
 +38 (095) 041-41-13
 +38 (093) 488-88-22
e-mail: office@alc-kr.com.ua
 
Середа, 18 березня 2015 14:51

ЗЕМЛЮ ПОВЕРНУЛИ ГРОМАДЯНАМ

     Адвокат ЮРИДИЧНОЇ КОМПАНІЇ «АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ» Попов Роман виграв судову справу у Кіровоградському районному суді Кіровоградської області, щодо визнання права власності на земельну ділянку та витребування її з чужого незаконного володіння. Тепер земельна ділянка сільськогосподарського призначення, вартістю близько 200 000 гривень, якою близько 10 років неправомірно користувались інші громадяни перейшла до свого законного власника.

     Адвокат Попов Р. зазначає, що одна із сільських рад Кіровоградського району разом із Районною державною адміністрацією відпрацювала дуже цікаву схему щодо «віджимання» земельних ділянок у осіб які померли. Сільська рада, рішенням сесії визнавала земельну ділянку незатребуваною, передавала її у своє ж відання та за допомогою державної адміністрації вільно розпоряджалась земельними ділянками громадян. Такої зухвалості у своїй роботі адвокат ще не бачив. Однак, довгі затяжні суди, складність у доказуванні подій, що відбувались більш як десять років тому, «небажання» сільської ради та районної адміністрації викрити махінації посадових осіб, відверта «неправда» і маніпуляція доказами іншої сторони,  вже позаду і тепер земля належить її законному власнику!

     Найбільше, що вразило, зазначає Адвокат Попов Р., це те, що документ, який покладений в основу цієї оборудки написаний рукописом на звичайному аркуші паперу і підписаний головним бухгалтером сільської ради, а договір оренди землі визнаний таким, що втратив чинність на підставі кутового напису «ВТРАТИВ ЧИННІСТЬ» і підпису незрозуміло кого. Про наявність дати такої «втрати чинності» годі й говорити.

     Хочеться висловити окрему подяку судді Кіровоградського районного суду Кіровоградської області Квітці О.О., який «витримав» судовий розгляд цієї не простої справи, що часто переходила, як зазначає Попов Р., в площину «бродячого цирку» і ухвалив правосудне рішення на користь осіб, права яких так цинічно порушувались органами місцевого самоврядування та державної влади.

     Однак, на цьому справу не закінчено, партнерами ЮРИДИЧНОЇ КОМПАНІЇ «АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ» вже готується чергове звернення до прокуратури стосовно притягнення до відповідальності посадових осіб, що були причетними до даної справи, а працівники відділу маркетингу компанії відшукають осіб, права яких були також порушені за схожими схемами.

Прес-центр

Юридичної компанії «Альфа Лекс Консалтинг»

Оцініть матеріал!
(4 голосів)
  •  Головна | Практики |Індустрії | Земельні аукціони | Допомога адвоката | Блог | Новини компанії | Контакти

    Даний інформаційний ресурс (www.alc-kr.com.ua), вся інформація і результати інтелектуальної діяльності, які розміщені на ресурсі, перебувають під захистом міжнародного права та законодавства України. Незаконні дії з інформацією та результатами інтелектуальної діяльності тягне за собою відповідальність. Вся інформація, розміщена на ресурсі не є юридичною консультацією. Коментарі, статті, висновків, опубліковані юристами є їхньою особистою думкою і можуть не співпадати з думкою ТОВ «ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ« АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ».

    © ТОВ «ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ« АЛЬФА ЛЕКС КОНСАЛТИНГ». 2015-2021. Всі права захищені.